Overstappen

OVERSTAPPEN VAN ACCOUNTANT?


Stap per 1 januari 2021 over en ontvang gratis startersbegeleiding t.w.v. €750 óf een gratis financiële gezondheidscheck t.w.v. €750.

Hey daar ondernemer, dat was me wel een jaartje hè?!
En dat snappen wij maar al te goed. Wij zijn Wesp Finance, jouw accountant in Leiden.

Om 2021 goed te beginnen bieden wij gratis startersbegeleiding t.w.v. €750 aan óf een financiële gezondheidscheck van je organisatie t.w.v. €750 als je overstapt naar ons kantoor in Leiden.

AFSPRAAK MAKEN

Zo ga jij knallend het nieuwe jaar in met financiële duidelijkheid & de gezelligste accountant.

Ben jij benieuwd of wij een goede match zijn? Maak dan direct een afspraak, dan drinken wij samen een kopje koffie. Vragen over de actie? Neem dan contact met ons op via de website.

Overstappen? Dat regelen wij voor je.

Overstappen, wat een gedoe hoor ik je denken. Gelukkig niet bij Wesp Finance. Wij regelen alles met je oude accountant, zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: je onderneming.

Just say the words!

Vanaf het moment dat jij hebt besloten om over te stappen begint de financiële rust. Het enige wat je hoeft te doen is je oude boekhouder of accountant te melden dat je overstapt naar Wesp Finance en wij doen de rest. Wij zullen je oude boekhouder of accountant benaderen en vragen of wij alle stukken kunnen ontvangen die wij nodig hebben.

(Nog) niet overtuigd om over te stappen? Bekijk dan onze dienstverlening, ons verhaal of scroll even verder.

Van oud naar nieuw. Van papier tot digitaal. Van boekjes achteraf, naar begrijpelijke taal voor jou als ondernemer, daar zijn wij voor.


Naast de cijfers die al gerealiseerd zijn is het natuurlijk veel belangrijker hoe de toekomst eruit ziet. Wij zijn pro ambitieuze ondernemers en denken hierin graag met je mee.

Wat iedereen vaak vergeet naast de cijfers is dat je communicatief ook de resultaten over moet brengen aan jou als ondernemer, maar ook aan andere belanghebbenden zoals de bank.

Net zoals jij houden ook wij niet van verassingen. Daarom facturen wij ook maandelijks onze fee. Geen verassingen achteraf. Duidelijk anders.

Waarom gratis?

Om jou als ondernemer te helpen. Vaak wordt de overstap al als lastig genoeg ervaren. Waarom dan nog een drempel maken om het overstappen naar ons nog moeilijker te maken? Dit is een van onze investering in onze relatie om gelijk te laten zien wat jij voor ons betekent.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak dan direct een afspraak of neem contact met ons op.