Oprichtingen

Oprichtingen

Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Snel en online je B.V. oprichten. Holding erbij? Kan allemaal! Maar een goed begin is het halve werk. En bij een verkeerde oprichting ontstaan al snel hele dure fiscale gevolgen. Kan dat gerepareerd worden? Natuurlijk, maar dat doet de notaris niet gratis.

Wij begeleiden oprichtingen vanaf het ontstaan van een idee en adviseren over de juiste rechtsvorm of combinatie. We kijken verder dan onze fiscle neus lang is, alle aspecten van ondernemen worden meegenomen.

Wat wij doen?

We zorgen dat de oprichting altijd op de juiste manier geschiedt en dat je de bedrijfsvorm kiest die bij jou en jouw situatie past. Voordat we aan de slag gaan, is er altijd eerst een adviesgesprek.

OPRICHTING

Wij adviseren en begeleiden het oprichten zodat alle juiste documenten worden geupload.

STAPPENPLAN

Aan de hand van een stappenplan weet je altijd wie wat wanner moet doen.

FEE

Je betaalt onze uren, de kosten van de notaris worden één op één doorgezet, zpnder marge.

JURIDISCH

Na het oprichten helpen we bij alle verplichte documenten en stappen om aan de slag te kunnen gaan.

Hoe werkt dat dan?

Na het adviesgesprek en de beslissing om door te gaan, werken we met een digitale omgeving waar je je documenten kunt uploaden. Wij zorgen dat ze op de juiste manier en in het juiste format bij de notaris of kamer van koophandel terecht komen. Je krijgt tijdig een seintje van ons als er iets van jou verwacht wordt. Kortom, achterover leunen en wachten tot we wat van je vragen.

Alle werkzaamheden gebeuren tegen een uurtarief vanaf € 150,- ex BTW.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact