Over ons

Wij zijn Wesp Finance, jouw accountant.

Vijf jaar geleden startten wij vol enthousiasme ons eigen accountantskantoor. Wij gingen het anders doen dan andere kantoren en wilden eer doen aan ons motto: Duidelijk anders!

Want eerlijk is eerlijk, deze tijd vraagt om een ander soort aanpak. Door allerlei nieuwe technologieën en ontwikkelingen zijn ondernemingen in staat om vooruit te kijken. Je herkent het vast zelf wel. Voorheen hielden ondernemers zich bezig met welke cijfers ze afgelopen jaar gedraaid hadden, tegenwoordig krijgen wij vragen zoals: Hoeveel procent kan ik volgend jaar groeien?

En dat is nu waar wij energie van krijgen. Ambitieuze ondernemers, want dat hebben we met elkaar gemeen. Ook wij zijn ondernemers, die jou als geen ander begrijpen. Samen kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw onderneming te laten groeien.

The Sky is the Limit

En in deze tijd delen al vele gelukkige klanten onze visie. Zij zijn direct begonnen bij Wesp Finance en nooit meer weggegaan óf sprongen in het diepe en stapten over van hun oude accountant.

BLIJE KLANTEN

UREN GEADVISEERD

AANGIFTES INGEDIEND

Weten waarom je ook moet overstappen naar Wesp Finance?

Bekijk dan hier onze bedrijfswaarden, dienstverlening of leer ons beter kennen via onderstaand filmpje. Ben je nu al klaar voor de volgende stap? Maak dan hieronder direct een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Benieuwd naar de rest van het team? Klik dan hier.